Често задавани въпроси

 

1.       Какви са сроковете за производство на всеки продукт?

 

  •  Производствените срокове са различни за всеки продукт. Те варират от 24 ч. до няколко дни. При по-големи тиражи и дизайн, сроковете могат да стигнат и седмици. Сроковете започват да текат от момента, в който се получи плащането. Ние Ви потвърждаваме с имейл поръчката, полученото плащане и точните срокове за експедиция на стоките, както и ориентировъчен срок за транспорт, посочен от транспортната или куриерска фирма.

 

2.       Може ли да платя след получаването на поръчката си?

 

  •  Ние работим единствено с авансово плащане на продукцията. Не е възможно разсрочено плащане или плащане при получаване на продукцията.

 

3.       Как ще получа фактура?

 

  •  Ще получите фактура и стокова разписка заедно с продуктите, които сте поръчали.  В случай че желаете да Ви пратим  предварително фактура, моля свържете се с нас чрез имейл.

 

4.       При проблем с получената стока, към кого да се обърна?

 

  •  При проблем, като например- разкъсан или повреден амбалаж на получените от Вас стоки, направете незабавно рекламация при получаването от куриер или транспортна фирма, като задължително го отбележете в транспортните документи на стоките. При необходимост, когато видът на пратката го налага, можете да откажете да я приемете.  Веднага след това се свържете с нас, за да Ви съдействаме.
     
  •  При проблем с качеството на продукцията, свържете с нас, като ни пишете на имейл: export@valdex.bg. Моля да опишете точния проблем,  броя на продуктите, които са повредени, както  ида приложете снимков материал. Моля не забравяйте да посочите номер на поръчка, номер на фактура, име на фирма и телефони за контакт.

 

5.       Може ли да нанесете промени/актуализации във файловете ми за печат?

 

  •  Да, това е възможно. В този случай е необходимо да ни изпратите файловете за печат с уточнение, какво искате да промените по тях и ние ще Ви върнем оферта на имейл.

 

6.       Не мога да намеря оферта за конкретния продукт, който желая да отпечатам на Вашият сайт. Как да процедирам?

 

  •   Отворете меню „ Запитване“ от главната страница и попълнете бланката.  При първа възможност ще Ви върнем оферта за желания от Вас продукт.
Covid 19 banner