За нас

Дружеството е създадено през май 1991. Първоначално работи като рекламна агенция. През есента на 1992 година заработва и база за офсетов печат. Днес ВАЛДЕКС е един от лидерите на българския пазар и успешно изнася своя продукция за Франция, Испания, Германия, Русия, Гърция и Албания. Разполага със студио за дизайн и предпечат, машини „Хайделберг“ за офсетов печат, дигитален и топъл печат, преге.

 

 

• Нашата цел: Индивидуално отношение към всеки клиент

 

Това е специалността на ВАЛДЕКС: индивидуално отношение към всеки проект, към всеки клиент. Ние изслушваме желанията, набелязваме нуждите и предлагаме индивидуално решение за дизайн и печат на всеки наш клиент.

 

 

• Нашата сила: Безкомпромисно качество

 

ВАЛДЕКС е сертифицирана по ISO- 9001-2008. Качеството на нашата продукция е първата ни цел. Ние работим неуморно и безкомпромисно, за да представим Вас и Вашата компания по най-добрия начин с продуктите, които сте ни възложили да произведем.

 

 

• Нашата отговорност: Околната среда

 

ВАЛДЕКС рециклира всички отпадъчни хартии и мастила. Опазването на природата е сред нашите най- важни приоритети. Затова често предлагаме на нашите клиенти, когато техния проект го позволява, да се използва рециклирана хартия за печат.

Covid 19 banner